• |  

Kiadó reklámfelület

2019.09.15 Eniko

   

Gazdit szeretnénk

 • John Doe

  Neme: Hím
  Ivar:
  Fajtája: keverék
  Kor: 6-8 hetes
  Open or Close

  A képeken látható kb. 6-8 hetes, kan, keverék kutyust ma találtuk Kondoros és Nagyszénás között félúton. Minden tanyától vagy bármilyen lakott résztől a lehető legtávolabb. Mivel minden elhaladó autó után megpróbált futni, így valószínűleg nem magától került oda és nem a környékről. Nem tudtuk otthagyni.... Alapos nyírás, fürdetés, bolhátlanítás utáni állapotok láthatók a képen. Itthon már van 2 talált macska és 2 "bejáratott" kutya, így többet nem tudunk vállalni. Ezért felelős gazdit keresünk neki. Ha valakinek a költségek jelentenének gondot (féregtelenítés, oltás stb.) akkor bevállaljuk a kiadást. Barátságos, fürdetést-nyírást szótlanul tűri. Többi kutyával-macskával jól kijön. Nem félős. Kb. 2 hétig lesz nálunk és remélem gazdája is lesz, mert nem szeretnénk menhelyre vinni.

  érdeklődni a következő telefonszámon lehet +36-30/544-6718
 • Kyrus

  Neme: Nőstény
  Ivar: Igen
  Fajtája: amerikai staffordshire terrier
  Kor: 7 év
  Open or Close

  Kyrus 7 éves amerikai staffordshire terrier lányzó. Emberekkel, gyerekekkel végtelenül kedves pusziosztó szeretetbomba. Kutyákkal nem kompatibilis. Olyan gazdit keresünk neki, aki vigyáz rá hátralévő életében. Oltva, IVARTALANÍTVA, chipelve keresi új családját. Kyrusról érdeklődni a 06 70 623 16 45ös telefonszámon lehet.

  érdeklődni a következő telefonszámon lehet
 • Sugar

  Neme: Hím
  Ivar: Igen
  Fajtája: keverék
  Kor: 1 és fél év
  Open or Close

  Sugar 1,5 éves bull típusú fiúcska. Emberekkel végtelenül kedves, bújós cica. Bármilyen méretű és nemű kutyával kompatibilis, inkább megadó. Oltva, IVARTALANÍTVA, chipelve vérja gazdiját, aki vigyáz rá és óvja élete végéig. Sugarról érdeklődni a 06 70 623 16 45ös telefonszámon lehet. Sugar története: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.584866481643422.1073741955.480463312083740&type=3

  érdeklődni a következő telefonszámon lehet
 • Sába

  Neme: Nőstény
  Ivar: Igen
  Fajtája: keverék
  Kor: 1 év
  Open or Close

  Sába fiatal, 1 éves bull típusú lányka. Borzalmas állapotban, gyepmesteri telepről lett kimenekítve a biztos halál elől. Vemhes volt, babáját a gyepmesteri telepen szülte meg, nem maradt életben. Sába emberekkel végtelenül kedves, kan kutyákkal szoktatható. Olyan fajtaismerő gazdit/családot keresünk neki, aki vigyáz rá élete végéig. Oltva, IVARTALANÍTVA, chipelve várja az álomcsaládját. Sábáról érdeklődni a 06 70 623 16 45ös számon lehet.

  érdeklődni a következő telefonszámon lehet
 • Matrica

  Neme: Hím
  Ivar:
  Fajtája: keverék
  Kor: 6 hónapos
  Open or Close

  Matrica 6 hónapos keverék kan. Kissé félénk, de barátságos, kedves kutya, nevét nem véletlenül kapta, sétáltatóját árnyékként követte:) A séta is elég jól ment így elsőre, bár néha azért leblokkolt :P Más kutyákkal nincs problémája :) Szerető gazdiját várja ? Ivartalanítva vagy ivartalanítási kötelezettséggel, szerződéssel fogadható örökbe.

  érdeklődni a következő telefonszámon lehet
 • Hank

  Neme:
  Ivar: Igen
  Fajtája: keverék
  Kor: 5 év
  Open or Close

  2014. augusztus 2. Hank az elmúlt fél év alatt megváltozott. Elhagyta tanult-belenevelt rossz szokásait, félelmeit, durvaságait. Szereti a pórázt-sétát, kedves az emberekhez, azzá a szelíd óriássá vált végre, akinek elsőre is láttam :) Hank már kommunikál idegenekkel is, és bár nem ugrik első szóra mindenki ölébe (enélkül remekül meg lehet lenni, már csak a súlya miatt is... :P ), úgy érzem, elérkezett az idő, hogy elengedjem, ezért kihasználtuk az alkalmat, hogy a Mosoly Rehabilitációs Központ oktatói meglátogattak minket, és Hanket is bevezettük a kutyatársaságba. Várakozáson felül jól reagált, nem kötözködött, nem piszkált senkit. Nyugodt volt, és bízott az emberekben, tudta, hogy nem engedjük, hogy bármi baja essen. Azt hiszem, elértük amit akartunk :) Most pedig keressük az álomgazdit: Te vagy az, ha - szeretnél egy 5 év körüli óriási mackót; - tudsz neki teret és helyet adni, ugyanakkor biztosítod számára a nyugalmas félrevonulás és meditáció lehetőségét; - gyakran sétálsz vele, hiszen neki is szüksége van új információkra; - nem zavar, ha kicsit önfejű, de van benned elég türelem és szeretet, hogy ezt következetesen de szelíden leküzdd. Tudd, hogy Hanknek van saját akarata, de nem szabad hagynod, hogy rád erőltesse. Pár sikertelen próba után felhagy ezzel, utána már csak néha-néha tesztel le, hogy még mindig tartod-e magad ;) :) Hanknek nincs szüksége túl sok mozgásra, ezért lustulósabb gazdik mellé is ajánlható, pórázon szépen sétál, egyáltalán nem húz, könnyen irányítható, ugyanakkor tudd, hogy 40 kg plusszal indulsz el minden nap - ha bármi történik, képesnek kell lenned megtartani a pórázt. Nem kimondott kanapékutya, de szívesen hever el a lábad mellett. A fürdetést eltűri, de nem vízimádó. Gyerekekkel kompatibilis. Hasonló mentalitású, nem domináns és nem túl ugrabugra másik kutya nem akadály. Tehát, ha úgy érzed, készen állsz a kihívásra, privát üzenetben várjuk a jelentkezést. Hank szerződéssel fogadható örökbe!

  érdeklődni a következő telefonszámon lehet
 • Kopó-németjuhász mixek

  Neme: Nőstény
  Ivar: Nem
  Fajtája: Kopó- németjuhász keverékek
  Kor: 6 hónapos
  Open or Close

  Helyszín: Szarvas Ez a 3 lány kiskutya fajta tiszta német juhász anyától és fajta tiszta kopó apától született (nem kívánt alomból :( Most 6 hónaposak, élénkek, barátságosak, egészségesek és gazdikeresők. Az első oltásaikat is megkapták. Szerető gazdik jelentkezését várják, de nagyon, lassan kezdik kinőni a helyet ahol vannak, etetésük is egyre nehezebb :( Ivartalanítási kötelezettséggel, szerződéssel fogadhatók örökbe. Aki bármilyen kis összeggel is segíteni tudná őket vagy oltási programjukat, a SZKEK 10408131-50526683-66541001 számú bankszámlájára utalással megteheti. (Közlemény: Kopó-német juci mix). PayPal: szarvas.dogs@gmail.com A kiskutyák nevében is szeretettel köszönjük! :)

  érdeklődni a következő telefonszámon lehet
 • Törpe

  Neme: Nőstény
  Ivar: Nem
  Fajtája: keverék
  Kor: 8 hónapos
  Open or Close

  Helyszín: Szarvas Törpe most 8 hónapos német juhász és kopó keverék szuka. Idegenekkel még kissé bizalmatlan, de már most látszik rajta, hogy ha értő és szerető kezekbe kerül remek társ és házőrző válik majd belőle :) Ivartalanítási kötelezettséggel, szerződéssel fogadható örökbe. Aki bármilyen kis összeggel is segíteni tudná, a SZKEK 10408131-50526683-66541001 számú bankszámlájára utalással megteheti. (Közlemény: Törpe). PayPal: szarvas.dogs@gmail.com Törpe nevében is szeretettel köszönjük! :)

  érdeklődni a következő telefonszámon lehet
 • Zsömi

  Neme: Hím
  Ivar: Nem
  Fajtája: Havanese jellegű
  Kor: 5 év
  Open or Close

  Helyszín: Szarvas Zsömi 5 éves havanese jellegű kan. A jelenlegi gazdánál van még egy kan akivel nem jönnek ki, ezért keresnek neki új és jó gazdát. Oltását és a chipet állja a volt gazdi csak jó helyre kerüljön. Ráférne egy kis kozmetika, amit sajnos eddig Zsömi nem díjazott, ezért is jó lenne ha "értő" kezekbe kerülne. Emberekkel jámbor, barátságos kutya. Ivartalanítási kötelezettséggel, szerződéssel fogadható szerető családba. Aki bármilyen kis összeggel is segíteni tudná, a SZKEK 10408131-50526683-66541001 számú bankszámlájára utalással megteheti. (Közlemény: Zsömi). PayPal: szarvas.dogs@gmail.com Zsömi nevében is szeretettel köszönjük! :)

  érdeklődni a következő telefonszámon lehet
 • Luis

  Neme: Hím
  Ivar: Nem
  Fajtája: Keverék
  Kor: 5 hetes
  Open or Close

  Helyszín: Szarvas Luis önállóan eszik, egy szeretet gombóc, szereti a cicákat, más kutyusokat, a gyerekeket és nagyon vágyik egy szerető gazdira ? Luis körülbelül 5 hetes kisfiú, és egy kedves kutyabarát segítőnk találta. Hazavitte és kecsketejjel eteti :) Szerencsére egészséges, nem viselték meg a történtek, aki viszont kitette reméljük majd visszakapja a sorstól....Még el kell telnie egy pár hétnek, hogy önállóan tudjon enni és örökbe adható, fogadható legyen. Aki bármilyen kis összeggel is segíteni tudná, akár az etetését, akár majd az oltási programját a SZKEK 10408131-50526683-66541001 számú bankszámlájára utalással megteheti. (Közlemény: Luis) . PayPal: szarvas.dogs@gmail.com (Subject: Luis) Luis nevében is szeretettel köszönjük! :)

  érdeklődni a következő telefonszámon lehet
 • Raszta

  Neme: Hím
  Ivar: Nem
  Fajtája: Puli
  Kor: 2 év
  Open or Close

  Helyszín: Szarvas Raszta körülbelül 2 éves puli fiú. "Állítólag" az utcáról befogadott kutya és mivel már sokan voltak egy udvarban létszámfölötti lett - a gyepin végezte :( Életében nem látott nyakörvet, pórázt - nem hogy lett volna valamikor is rajta :( Kisebb küzdelem és kitartás után sikerült kihozni a kennelből sétálni, ahhoz hasonlítanám mikor egy vadlovat betörnek :P De a végére már egész ügyesen is tudott közlekedni. Még egy - két hét gyakorlás és menni fog :) Emberekkel és más kutyákkal nincs problémája, kedves, barátságos kutya. Egy megfelelő gazdi mellett remek társ válna belőle ? Ivartalanítva vagy ivartalanítási kötelezettséggel, szerződéssel fogadható szerető családba. Aki bármilyen kis összeggel is segíteni tudná, a SZKEK 10408131-50526683-66541001 számú bankszámlájára utalással megteheti. (Közlemény: Raszta). PayPal: szarvas.dogs@gmail.com Raszta nevében is szeretettel köszönjük! :)

  érdeklődni a következő telefonszámon lehet
 • Zorba

  Neme: Hím
  Ivar: Nem
  Fajtája: Labrador keverék
  Kor: 4 év
  Open or Close

  Helyszín: Szarvas Zorba 4 éves labrador kan. Chipelve van. Élete során három gazda kezein ment át (ennek ellenére nyilvánvaló, hogy sosem foglalkozott vele senki), az utolsó azért hozta ki a gyepire, mert "fél tőle az unoka" :( Valóban "masszív jószág", de a nagy erős testben hatalmas szív dobog ? Szereti az embereket, más kutyákkal sem volt gondja a séta során. Keressük neki azt a gazdit aki végre meglátja micsoda kincset dobtak el a többiek... :( Ivartalanítva vagy ivartalanítási kötelezettséggel, szerződéssel fogadható örökbe. Aki bármilyen kis összeggel is segíteni tudná, a SZKEK 10408131-50526683-66541001 számú bankszámlájára utalással megteheti. (Közlemény: Zorba). PayPal: szarvas.dogs@gmail.com (Subject: Zorba) Zorba nevében is szeretettel köszönjük! :)

  érdeklődni a következő telefonszámon lehet
 • Zeusz

  Neme: Hím
  Ivar: Nem
  Fajtája: Kaukázusi
  Kor: 7 év
  Open or Close

  Helyszín: Szarvas Zeusz 7 éves fajtatiszta kaukázusi kan. Oltva, chipelve van. A szomszédokat nagyon zavarja, hogy ugatja őket, ezért akarnak Tőle megválni :( Válogat az emberek között, van aki szimpatikus, és van akire morog...Egy udvarban lakik a család egy idős bácsival, vele nagy pajtások :) Nem mai "darab" de hátra lévő éveit szeretné olyan családban tölteni, akik szeretik, megbecsülik.... Aki bármilyen kis összeggel is segíteni tudná, a SZKEK 10408131-50526683-66541001 számú bankszámlájára utalással megteheti. (Közlemény: Zeusz). PayPal: szarvas.dogs@gmail.com Zeusz nevében is szeretettel köszönjük! :)

  érdeklődni a következő telefonszámon lehet
 • Levendula

  Neme:
  Ivar: Nem
  Fajtája: Keverék
  Kor: 8 hónapos
  Open or Close

  Helyszín: Szarvas 2014.08.03. Látogatás Levendulánál!, aki ideiglenes gazdinál van, ezúton is szeretnénk megköszönni Furárné Nagy Irénnek, hogy befogadta és lelkiismeretesen kezelte/kezeli :) Ennek köszönhetően gyönyörűen kinőtt a szőre, még a fején van egy kisebb rész ahol kezelést igényel. Azt is elmondta, hogy Levendula minden más állattal kijön, nincs gondja sem szárnyasokkal sem más háziállatokkal. Kedves, aranyos, emberszerető kutyus aki most már csak az álom gazdit várja :) Levendula körülbelül 8 hónapos keverék kislány. Iszonyatos állapotban került ki a gyepire. Demodex (szőrtüsző atka) okozta Nála ezt a szörnyűséges kinézetet :( Hála a sok kezelésnek (kenőcs, fürdetés) nagyon szépen javul, az állatorvos szerint már csak a szőre kell, hogy kinőjön. Apró termetű, bájos, kedves kutya, ideális társa lehet bárkinek aki úgy dönt hogy hazaviszi. Reméljük nagyon hamar eljön érte az álomgazdi :) Ivartalanítási kötelezettséggel, szerződéssel fogadható szerető családba. Aki bármilyen kis összeggel is segíteni tudná, a SZKEK 10408131-50526683-66541001 számú bankszámlájára utalással megteheti. (Közlemény: Levendula). PayPal: szarvas.dogs@gmail.com (Subject: Levendula) Levendula nevében is szeretettel köszönjük! :)

  érdeklődni a következő telefonszámon lehet
 • Borzi

  Neme: Hím
  Ivar: Nem
  Fajtája: Keverék
  Kor: 1 év
  Open or Close

  Helyszín: Szarvas Borzi 1 év körüli keverék kan. Energikus, kedves négylábú, más kutyákkal problémamentes a viszonya. Rendkívül játékos, ahogy a képeken is látszik mindig mozgásban van - nehéz volt fotózni :P Szeretne egy nagy udvart, sok mozgási lehetőséget és egy gazdit aki szeretné élete végéig - mint a mesében... Ivartalanítva vagy ivartalanítási kötelezettséggel, szerződéssel fogadható szerető családba. Aki bármilyen kis összeggel is segíteni tudná, a SZKEK 10408131-50526683-66541001 számú bankszámlájára utalással megteheti. (Közlemény: Borzi). PayPal: szarvas.dogs@gmail.com Borzi nevében is szeretettel köszönjük! :)

  érdeklődni a következő telefonszámon lehet
 • Kyra

  Neme: Nőstény
  Ivar: Ivartalanított
  Fajtája: kék pit
  Kor: 3 év 3 hónap
  Open or Close

  Kyra 3 éves gyönyörűséges kék pit kislány. Egyetlen bűne, hogy nem szereti fajtársait. Emberekkel végtelenül kedves és odaadó, a gyerekeket imádja. Egyedüli kutyaként adjuk csak örökbe. Olyan fajtaismerő gazdit keresünk neki, aki tisztában van a fajta igényeivel és élete végéig vigyáz rá. Oltva, IVARTALANÍTVA, chipelve keresi álomgazdiját. Kyráról érdeklődni a 06 70 623 16 45-ös telefonszámon lehet.

  érdeklődni a következő telefonszámon lehet 06 70 623 16 45

macska

haszonállat

egyéb