• |  

Kiadó reklámfelület

2019.06.18 Arnold

   

Tízezredik ügyfelét köszöntötte a Dévaványai Kormányablak


2016. október 04.-én köszöntötte ünnepélyesen a tízezredik ügyfelét a Dévaványai Kormányablak, Borsi Viktor dévaványai lakos személyében, aki személygépjármű átíratással kapcsolatos ügyintézés érdekében járt a hivatalnál.
Az ügyfelet dr. Lukácsi Krisztina, a Békés Megyei Kormányhivatal igazgatója; dr. Pacsika György, a Gyomaendrődi Járási Hivatal hivatalvezetője; dr. Smiri Sándor, a Gyomaendrődi Járási Hivatal hivatalvezető-helyettese; Valánszki Róbert, Dévaványa Város polgármestere; valamint Czene Boglárka, a Dévaványai Közös Önkormányzati Hivatal jegyzője köszöntötte néhány apró ajándékkal és egy emléklappal. Borsi Viktor elmondta, hogy meg van elégedve a kormányablak kialakításával, és az ügyintézők felkészültségével.
A Dévaványai Kormányablak a 2015. szeptember 15.-i megnyitása óta egyre növekvő ügyfélforgalmat bonyolít. Heti szinten 200-250 főt fogadnak az ügyintézők. A kormányablak várótérben található, bárki által kitölthető ügyfél-elégedettségi kérdőívek tapasztalatai alapján az ügyfelek eddig alapvetően pozitívan nyilatkoztak a kormányablakban igénybe vehető ügyintézésről.

Ambruzs-Szabó József fotói: