• |  

Kiadó reklámfelület

2019.06.18 Arnold

   

Birkafőző verseny és Motorosnap Dévaványán

2016.08.1515:37
Forrás: MJO
Augusztus 13-án Dévaványán találkoztak a motorozás szerelmesei. Az időpontválasztás nem a legjobbra sikeredett ugyanis párhuzamosan Kunmadaroson is motoros találkozó zajlott.
Ettől függetlenül szép számú motoros és érdeklődő is kilátogatott az Autóscsárdához.

Bere Ferenc tulajdonos, főszervező elmondta, hogy több mint 100 adag birkapörköltet valamint 400 adag babgulyást főztek, ami mind el is fogyott. A programon 150 motoros jelent meg, még az ország legtávolabbi pontjáról Győrből is érkeztek négyen.

14.00-tól motoros felvonulás volt, melyet a helyi rendőrég és a polgárőrség biztosított. A szervezők mindenre próbáltak figyelni, így természetesen gyermekprogramokról is gondoskodtak a rendezvényen. A kicsik ugrálóvárban pattoghattak, a nagyobbak és a bátrabbak a rekeszmászást gyakorolhatták melyben segítségükre volt, valamint biztonságukról gondoskodott Varga Zoltán által vezetett SPECMENTŐ Speciális mentőcsoport.

A nap egyik legjobban várt programja a 15.00-kor kezdődő Streetfighter bemutató volt, amit Varga Róbert - motoros berkekben: Citrom - mutatott be hatalmas sikerrel.A nap végén a buli sem maradhatott el. Este élőzene és retro disco várta a még szórakozni vágyókat.

Cikk és fotó: Ambruzs-Szabó József

Teljes galéria megtekinthető itt