• |  

Kiadó reklámfelület

2019.06.18 Arnold

   

Vendéglátás, ahogy azt a Kormányhivatal szeretné


A Békés Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztályának 2016. április 20-i sikeres előadását követően, ezúttal a járásban működő, vendéglátással foglalkozó vállalkozások lettek megszólítva. 

Mivel az ellenőrzési tapasztalatok szerint még mindig sok a hiányosság a vonatkozó jogszabályok ismerete tekintetében, ezért a vállalkozói igényekkel összhangban a Kormányhivatal fontosnak tartja ezen ismeretek bővítését, ezáltal is csökkentve az ellenőrzések során feltárt hiányosságokat, egyben növelve a fogyasztói érdekek védelmét.

A rendezvény dr. Pacsika György járási hivatalvezető nyitotta meg, majd dr. Lukácsi Krisztina, a Békés Megyei Kormányhivatal igazgatója köszöntötte a résztvevőket. Dr. Pethő Hajnalka Katalin osztályvezető és Teller Zsuzsanna élelmiszer-biztonsági felügyelő prezentációjában bemutatta azokat a legfontosabb tudnivalókat, melyek hasznos segítségül szolgálnak a vállalkozóknak mindennapi tevékenységük jogszerű gyakorlásában.

Cikk és fotó: Ambruzs-Szabó József