• |  

Kiadó reklámfelület

2019.09.15 Eniko

   

Hunyai Falunap 2016

 
Szombaton, a sportpályán került megrendezésre a Hunyai Falunap. Hunya Község Önkormányzata egész napos programmal készült erre a jeles eseményre, amelyen a gyerekektől a legidősebb korosztályig mindenki találhatott magának szórakoztató programot. 

A sportkedvelők a focipályán mérhették össze a tudásukat és harcolhattak a Falunap kupáért. Természetesen további mozgásra is volt lehetőség: a VIDRA Járási Mentőcsoport bemutatók mellett játékos vetélkedőket tartott, valamint rendelkezésre állt még ugrálóvár és trambulin is.
A Vidrákon kívül bemutatót tartott még a Hunyai, Csárdaszállási, Gyomaendrődi Önkormányzati tűzoltóság is, valamint a rendezvény ideje alatt egy kipróbálható rendőrautó is rendelkezésre állt.

Az eseményen részt vett Dankó Béla országgyűlési képviselő, valamint szervezőként természetesen Hunya község polgármestere Hegedűs Roland is, akik a Hunya Község közigazgatásilag önállóvá válásának 70. évfordulója alkalmából felavattak egy emléktáblát is az önkormányzati hivatal épületénél.

Az ebédről az önkormányzat és az Ótemplomi Szeretetszolgált gondoskodott, ami egy kiadós babgulyás volt.

A Viharsarki Motoros Baráti Társaság felvonulását követően, megkezdődtek a színpadi műsorok. A gyermekeket szórakoztatta Bodrogközi Rita, majd a Körösmenti Táncegyüttes tartott bemutatót.
A falunap megnyitóján átadásra került a „Hunya Községért Kitüntető Cím 2016.”  

Aki esetleg megéhezett volna az ebéd után, az örömmel nyugtázhatta, hogy a 70. évforduló alkalmából egy óriástortáról is gondoskodtak a szervezők, ami persze szétosztásra került, így már biztosan nem maradt korgó gyomor. 

A színpadi műsorok egészen estig folytatódtak, fellépett Sihell Ferry& Henna, Aradszky László és a For Ever együttes is. A Hunyai Nyugdíjas Klub énekes csokra után, a Rumba Tse versenytáncosai mutathatták be tudásukat.
Az este sztárvendége a Desperado együttes volt, ami a várakozásoknak megfelelően nagy sikert aratott.

Akiknek még mindig benne volt a lábukban a táncolhatnék azoknak lehetőségük volt tovább mulatni, amihez a Kamuti Betyárok szolgáltatták a talpalávalót. 

Fotósunk Ambruzs–Szabó József is részt vett az eseményen, és természetesen megörökített rengeteg pillanatot, amiből egy kis válogatást készített nektek. 

Íme néhány fotó ebből a válogatásból. Amennyiben látni szeretnétek az összes képet kattintsatok IDE, hogy közvetlenül elérhessétek galériánkat!