• |  

Kiadó reklámfelület

2019.06.18 Arnold

   

Elvarázsolt makettpark Szarvason a Múzeumok Éjszakáján!

Varázslatos éjszakai kaland kezdődik a fényfestett Mini Magyarország interaktív makettpark szépséges, kicsinyített épületei között az év legrövidebb éjszakáján. 

2016. június 25-én, szombaton maguk a látogatók is bekapcsolódhatnak az éjszakai Arborétum és Mini Magyarország életébe. A látogatók kíváncsi tekintete elől nappal rejtőzködő állatok kimerészkednek a park sétányaira, besétálnak a Mini Magyarországba, a lombok között pedig baglyok, denevérek indulnak éjszakai vadászatra.

A szarvasi Mini Magyarország makettparkban ezen az éjszakán kivilágítva közlekednek a kisvonatok az ország leghosszabb szabadtéri makettvasút-hálózatán, és kigyúlnak a makettépületek fényei is,  a mini Balatont és a Dunát fluoreszkáló kavicsok szegélyezik. Az este leglátványosabb produkciójaként a Mini Magyarországban speciális fényfestésre várják a látogatókat, míg a Szarvasi Arborétumban detektorral, éjjellátóval és zseblámpával felszerelkezve vezetett túra indul este 21:00 órától. Az út során kiderül, milyen denevér- és bagolyfajok élnek az Arborétumban, valamint megleshetjük az idős fák alatt rejtőzködő élőlényeket.

Légy részese te is ennek a varázslatos éjszakának!

Program:
20.00 - 24.00 Mini Magyarország fényfestett makettpark
21.00 -24.00 Éjszakai bagoly- és denevérles az Arborétumban (szakvezetéses túra detektorral és éjjellátóval)