• |  

Kiadó reklámfelület

2019.06.18 Arnold

   

Vár a torta a makettparkban


Az idén hároméves Mini Magyarország makettpark egy különleges tortával ünnepli születésnapját.
 
2016. április 17-én, vasárnap 14 órakor egy gyulai vár formájú tortát kóstolhatnak meg mindazok, akik kilátogatnak a Mini Magyarország makettpark születésnapi bulijára. Kellemes ebéd utáni program kicsiknek és nagyoknak, hiszen szó szerint: vár a torta!
 
A Szarvasi Arborétumban található Mini Magyarország makettpark 2013. április 10-én nyílt meg Szarvas történetének egyik legnagyobb magánerős beruházásaként. A hazánk legnagyobb arborétumában, a Kárpát-medence és a történelmi Magyarország mértani középpontjában lévő makettparkban néhány óra alatt történelmünk immár több mint 50 legszebb épített csodájának minden apró részletében kidolgozott kicsinyített mását tekinthetjük meg.
 
Aki még soha nem látta a kecskeméti Cifrapalotát felülről, a pécsi dzsámit vagy a tatabányai turult közelről, aki mindig is kíváncsi volt, milyen Déva vára, vagy hogy néz ki az igazi Vajdahunyad vár, vagy csak szeretne pár kellemes, élményben gazdag órát tölteni a szabadban, annak a Mini Magyarország a tökéletes kirándulóhely.  

Íme néhány gyönyörű fotó a makettparkról:

Bajmóc vára


Debreceni református nagytemplom


Déva vára


Gyulai vár


Kecskeméti Cifrapalota


Marosvásárhelyi városháza


Vajdahunyad vár


Vasút