• |  

Kiadó reklámfelület

2019.05.21 Konstantin

   

Mezőgyáni Falunap

 

Október 3-án, szombaton hosszú idő után végre ismét megrendezésre került Mezőgyán község falunapja, amin Dani Attila polgármester úr invitálásának eleget téve mi is részt vettünk. Köszönhetően a jó időnek és a színvonalas szervezésnek, nagy érdeklődés övezte az eseményt. A község apraja nagyja kilátogatott a helyi focipályán megrendezett bulira, ami reggeltől estig kínált különböző programokat a látogatóknak. Kicsik és nagyok egyaránt találtak maguknak szórakozási lehetőséget. A mozogni vágyók az egész napos focitorna mellett próbára tehették ügyességüket íjászatban, sportlövészetben és kötélhúzásban is. 

A kangoo bemutató és egy jó ízű pörkölt elfogyasztása után a magyar mulatós zene egyik neves képviselője, a Sógorok párosa szórakoztatta a nagyérdeműt.

Volt még arcfestés, tombolasorsolás, bűvész, katasztrófavédelmi bemutató, mazsorett, zumba és hastánc bemutató is a délután folyamán, amelyet a Kenton együttes fellépése követett. A napot végül pedig a Hevesi Happy Band koncertje zárta ezzel keretbe foglalva ezt az igazán szórakoztató napot. 

Aki ott volt biztos, hogy nem bánta meg, aki pedig nem ajánljuk neki, hogy jövőre semmiképpen ne hagyja ki ezt a hangulatos kis rendezvényt.

Itt tekinthetitek meg az eseményről készült légi videót, amelyet partnerünk a www.alfoldron.hu készített.