• |  

Kiadó reklámfelület

2019.08.23 Bence

   

BOMBasztikus fürdőélmény otthon!

2015.04.2010:15
Forrás: MJO

Nincs is jobb egy fárasztó nap után, mint engedni egy kád meleg vizet, és egy jó könyv társaságában ellazulni. Várjunk csak, van jobb! Ha a szokásos habfürdő helyett egy fürdőbombát dobsz a kádba! 

A tökéletes fürdőélményben segít neked a Magyarországon közel 5 éve jelenlévő Bomb Cosmetics. Akik olyan termékeket kínálnak, melyeket kézzel készítenek a cég angliai manufaktúrájában természetes alapanyagok felhasználásával. A tusfürdők, testradírok és testápolók ezenfelül paraben és SLS mentesek. Nem tesztelnek állatokon és még a csomagolás is újrahasznosított anyagokból készül.

Minden évszakban újdonságokkal és akciókkal készülnek, nincs ez másképp most tavasszal sem. A virágok, a gyümölcsök, az édes illatok és a szerelem világába repítenek téged a szezonális termékek. Ha kedvenc gyümölcsöd az eper, ne hagyd ki az Eperella fürdőbombát, mely rózsaszínre színezi a vizet és az egész fürdőszobát igazi eperillattal árasztja el. Tiszta mandarin és neroli illóolajat tartalmaz, mely segíthet elűzni a depressziót, hat a fejfájás, migrén és álmatlanság ellen, és jó hatással van a száraz és érzékeny bőrre. Használata után tényleg úgy érezheted, mintha kicseréltek volna. 

A Virágcsokor fürdősütinek nem csak a tápláló összetevői, de az illata is mélyen beleivódik a bőrbe. Kakaó- és sheavaj tartalmának köszönhetően még másnap is puha lesz a bőröd, a muskotályzsálya és a levendula illóolaj pedig gondoskodik arról, hogy úgy ébredj reggel, mintha egy friss, tavaszi virágmezőn lennél. 

Ha szereted a rágógumi illatot, akkor ne hagyd ki a Jeges cukorka szappant, ami különleges kinézetén kívül bombasztikusan édes illatot áraszt magából. Ebben a termékben is megjelenik a muskotályzsálya, melynek aromaterápiás hatása a kedélyállapot javítása és a kreativitás felébresztése. Mellette a bergamott illóolaj segít a megfelelő tisztításban és a bőr hidratálásában.