• |  

Kiadó reklámfelület

2019.08.23 Bence

   

Januárban megjelent újdonságok

2015.02.0610:36
Forrás: Forum Shops blog

A január általában az év legunalmasabb hónapja szokott lenni, a karácsony és a szilveszter után a nyugalom, és az újrakezdés időszaka ez. Azonban erre a hónapra is jutott bőven újdonságokból, lássuk melyek voltak ezek. 


A Bourjois Smoky Eyes (1) szemhéjpúderei 3 tökéletesen passzoló színt és 1 fémesen csillogó árnyalatot tartalmaznak. Összesen 6 színösszeállítás közül válogathatsz, ha a füstös smink megalkotását egyetlen termékkel szeretnéd letudni. 

Ha az öregedés jelei ellen küzdesz, akkor a Garnier Miracle Skin (2) alkotói rád gondoltak miközben összehozták ezt a krémet. 12 szabadalmat és 7 aktív hatóanyagot tartalmazó formulája azonnal látható és hosszan tartó hatást is gyakorol a bőrre. 20-as fényvédő faktort tartalmaz, és külön szemkörnyékápoló is kapható. 

Nem tudom te hogy vagy vele, de én lassan nem tudok eligazodni a spirál rengetegben. Mindig jönnek az újabbak és nálam már halomban állnak a bontatlan darabok, mert mindre kíváncsi vagyok. Nincs ez másképp az új Maybelline Lash Sensational-el (3) sem, ami speciális keféjének köszönhetően legyezőszerűen nyitja meg a tekintetet. Az ívelt kefe belső része befedi, míg külső része felnagyítja a pillákat.

1. Bourjois Smoky Eyes szemhéjpúder
2. Garnier Miracle Skin arcápoló
3. Maybelline Lash Sensational szempillaspirálA Playboy (4) két illatát is megújította, míg az eredeti Play It Sexy illatvariánst egy kis rafinériával fűszerezték, addig a VIP Platinum keleties, friss, fás és igazán férfias lett. 

A The Body Shop (5) jobbnál-jobb limitált kollekciókkal csábít a vásárlásra. A legújabb, a Smoky Poppy a mákvirág illatvilágát hozza el különböző termékek segítségével. Újdonság még, hogy a már jól megszokott testvaj, tusfürdő és parfüm mellett fürdőgolyók is helyet kaptak a kollekcióban.

A Sigma (6) is mindig újít valamit, az ecsetmosó kesztyű után most itt a tisztító "szőnyeg". Nekem ez nagyon felkeltette az érdeklődésem, talán jobban élvezném vele az ecsetmosást. 

És hogy még egy kicsit a kényeztetésnél maradjunk, a Bomb Cosmetics-nél (7) is jelentek meg új fürdőgolyók, a közelgő Valentin-nap miatt is érdemes lehet beszerezni néhányat. ;)

4. Playboy Play It Sexy Pin Up Collection
5. The Body Shop Smoky Poppy kollekció
6. Sigma Brush Cleaning Mat
7. Bomb Cosmetics Áfonyás móka fürdőgolyóKörömlakkok közül is érkezett hozzánk pár újdonság. A Flormar CC lakkja (8) talán a legizgalmasabb, ugyanis ígérete szerint hidratál és erősít, fokozza a köröm rugalmasságát, természetesen ápolt hatást és teljes fedést biztosít. 5 nude árnyalatban kapható, és a kollekció része egy primer is. 

A Sally Hansen 18k Gold körömerősítő lakkja (9) önmagában, vagy alaplakként is használható, és valódi 18 karátos aranykivonatot tartalmaz, mely ápolja és táplálja a körmöket. Megakadályozza a körmök töredezését, lemezes szétválását, valamint hidratál. 

A legszebb újdonság címét talán az ILNP lakkoknak szavazhatjuk meg, amik Magyarországon a Nailland-nél kaphatók. Mind a Holographics, a Multichromes és az Ultra Chrome Flakies kollekció is gyönyörű, érdemes egy pillantást vetni rájuk. :) 

8. Flormar CC Correct & Conceal körömlakk
9. Sally Hansen 18K Gold körömerősítő
10. ILNP körömlakk