• |  

Kiadó reklámfelület

2019.06.18 Arnold

   

Biztonságba helyezték a robbanószereket

2014.06.0214:30
Forrás: MTI

 

A tűzszerészek megérkezéséig biztonságba helyezték az Orosházán talált robbanószerkezetet - tájékoztatta a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje vasárnap este az MTI-t.

Várkonyi Melinda elmondta: a robbanószerkezetet egy, a földön álló beton kútgyűrűbe rakták, közvetlen életveszély nincs, a környék lakói biztonságban vannak.

A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Nagy Szilvia elmondta: a vasárnap délelőtt építkezés közben talált robbanószerkezet biztonságban van, a körzetben található két házba visszaköltözhetett az a három ember, akinek vasárnap délelőtt el kellett hagynia a családi házakat.


UPDATE:

Elszállították a tűzszerészek a vasárnap Orosházán, építkezés közben talált robbanószerkezetet hétfő délután - tájékoztatta a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-t.

Várkonyi Melinda elmondta: a Nádor utca 17. szám alatti ház udvarában egy szovjet repeszbomba került elő. A tűzszerészek befejezték a munkát, a korlátozásokat feloldották.

Kép: Prince Roy via photopin cc