• |  

Kiadó reklámfelület

2019.08.23 Bence

   

Stabilizálódott az egyik sérült állapota

2014.05.2014:06
Forrás: MTI

A magyarbánhegyesi lövöldözés egyik sérültjének állapota immár stabil, a másik sérült továbbra is életveszélyes állapotban van.

A két halálos áldozatot és két súlyos sérültet követelő lövöldözés gyanúsítottjának volt élettársát múlt csütörtökön életveszélyes sérülésekkel szállították a gyulai Békés Megyei Pándy Kálmán Kórházba, ám azóta stabilizálódott az állapota - tájékoztatta Havas Attila, az egészségügyi intézmény intenzív osztályának vezető főorvosa hétfőn az MTI-t.

Elmondta: vasárnap megszüntették a nő gépi lélegeztetését, hétfőn pedig már a tudata is tisztulóban van, vagyis már érdeklődik a vele történtekről, és tisztában van a vele történt események súlyával.

A másik, 51 éves sérült viszont továbbra is életveszélyes állapotban fekszik a békéscsabai Réthy Pál Kórházban. Becsey László főigazgató-főorvos közölte, időközben műtétet hajtottak végre rajta és változatlanul mélyaltatásban tartják.

Csütörtökön egy 47 éves vésztői férfi Magyarbánhegyesen volt élettársának édesanyját és új párját sebesítette meg halálosan, valamint életveszélyesen megsebesítette volt élettársát, illetve volt élettársa anyjának élettársát is.

A gyanúsítottat a bíróság pénteken előzetes letartóztatásba helyezte. A Békés Megyei Főügyészség több ember sérelmére elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a férfi ellen.

Borítókép:

photo credit: Zdenko Zivkovic via photopin cc