• |  

Kiadó reklámfelület

2019.08.23 Bence

   

Megtalálták a fegyvert a Kettős-Körösben

2014.05.2720:02
Forrás: MTI

A rendőrök megtalálták a Kettős-Körösben azt a lőfegyvert, amelyet a két héttel ezelőtti, két halálos áldozattal járó magyarbánhegyesi lövöldözéskor használhatott a gyanúsított - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel.
 

Albert István elmondta: kiterjesztett helyszíni szemlén találták meg a maroklőfegyvert, amelyet az eddig rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított használt. T. Lajos a bűncselekményt követően a fegyvert kidobta az autóból.

A rendőrség tanúként hallgatta ki a kórházban ápolt sértetteket, a továbbiakban a bűncselekmény elkövetésének körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják - tette hozzá.

Május 15-én egy 47 éves vésztői férfi Magyarbánhegyesen volt élettársának édesanyját és új párját halálosan, volt élettársát és volt élettársa anyjának élettársát pedig életveszélyesen megsebesítette. A férfi még aznap feladta magát, a bíróság másnap előzetes letartóztatásba helyezte.

A Békés Megyei Főügyészség több ember sérelmére elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a férfi ellen.

Borítókép (csak illusztráció): storem via photopin cc