• |  

Kiadó reklámfelület

2019.09.15 Eniko

   

Kerékpáros balesetek és egyéb események Békés megyéből

Három kerékpáros sérült meg közlekedési balesetekben Békés megyében. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság munkatársai kábítószer birtoklása vétség, valamint közokirat-hamisítás bűntett gyanúja miatt intézkedtek.

Békés megyében 2014. május 14-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, a Tinódi utcában 11 óra 30 perc körüli időben egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak és összeütköztek. A kerékpárral közlekedő nő az elsődleges információk alapján 8 napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett. Gyulán, a Szentháromság utcában egy tehergépkocsi vezetője úgy nyitotta ki járműve ajtaját, hogy annak nekiütközött egy kerékpáros. A férfi elesett és az elsődleges információk szerint könnyebben megsérült. Végül Békéscsabán, a Zsíros utcában 18 óra 30 perc körül egy kerékpárral közlekedő nőnek nekiszaladt egy nagytestű kutya. A nő elesett és a mentők súlyos sérülés gyanújával szállították kórházba. A balesetek körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2014. május 14-én előállítottak egy férfit, akinél igazoltatásakor alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak. A mezőkovácsházi N. Gábornál a kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott. A 19 éves fiatalember ellen a rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A battonyai közúti határátkelőhelyen 2014. május 14-én 11 óra 30 perc körül belépésre jelentkezett egy román állampolgár. A 26 éves férfi egy bolgár honosságú személygépkocsit vezetett, az autó biztosítási okmányai azonban hamisak. A férfit a határrendészek előállították a Battonyai Határrendészeti Kirendeltségre és büntető feljelentést tettek ellene. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság munkatársai a 26 éves román állampolgárt gyanúsítottként hallgatták ki, közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás.

Romániába irányítottak vissza egy nőt 2014. május 14-én a battonyai közúti határátkelőhelyről. A török állampolgár belépésre jelentkezett, de nem rendelkezett érvényes vízummal, ezért nem folytathatta útját. A határrendészek visszairányították Romániába.