• |  

Kiadó reklámfelület

2019.07.17 Elek

   

Békés megyei rendőr a világbajnokságon

2014.05.2009:17
Forrás: police.hu
Dániában méretteti meg magát az erőemelő útlevélkezelő. A Kötegyáni Határrendészeti Kirendeltségen szolgálatot teljesítő Csüllög Béla 282,5 kilogrammos teljesítményével a fekvenyomás magyar bajnoka.

Világbajnokságra készül a Kötegyáni Határrendészeti Kirendeltség határrendésze, Csüllög Béla r. őrmester. A 25 éves vésztői útlevélkezelő 12 éve foglalkozik erőemeléssel, junior korcsoportban és felnőttként is számos szép eredménnyel büszkélkedhet. Csehországban és Ausztriában junior világbajnokságokon fekvenyomásban szerzett bronzérmeket. Felnőtt magyar bajnoki versenyen 2013-ban második helyezést ért el, míg idén 282, 5 kilogrammos teljesítményével győzött. Szintén idén tavasszal Romániában nemzetközi versenyt nyert, magyar, román és bolgár versenyzők között diadalmaskodott.

Hivatásos szolgálatát 2011-ben kezdte, a Mr. Zsaru versenyen az erőemelők között fekvenyomásban eddig háromszor bizonyult a legjobbnak. A Marvel Team kiválósága 2014. május 22-én Dániába utazik, ahol világbajnokságon méretteti meg magát. A vésztői klub tagjai egyébként idén 5. alkalommal nyerték meg a magyar bajnokság csapatversenyét és helyi versenyeken is rendszeresen jól szerepelnek. Az évente Vésztő-Mágoron megrendezett „Sárrét Toldija” címért folyó megmérettetést Csüllög Béla r. őrmester egymás után négy alkalommal nyerte meg, így ezen a versenyen már többször nem indult. Kiváló teljesítménye alapján a „Sárrét Örökös Toldija” cím birtokosa.