• |  

Kiadó reklámfelület

2019.09.15 Eniko

   

Gyermekmedence épül a békési fürdőben

2014.05.1415:35
Forrás: MTI

A munkálatokat a társadalmi felelősségvállalás jegyében a Békés Drén Kft. végzi majd az önkormányzattal együttműködésben. A létesítményt a fürdő zöldövezetében valósítjuk majd meg, a régi medence és a járda közötti területen, hogy a szülők is könnyen figyelhessenek gyermekeikre — nyilatkozta megkeresésünkre Barkász Sándor, a Békés Drén Kft. ügyvezető igazgatója.

A tervezett, a legkisebbek számára kellemes időtöltést ígérő medence hat méter átmérőjű és 30 centi mély lesz.  Nagyon fontos, hogy minél élhetőbbé tegyük a várost, hogy minél több korosztály számára biztosítsunk megfelelő lehetőséget a minőségi kikapcsolódásra és időtöltésre — hangsúlyozta Barkász Sándor.

A helyben és a környező településeken élők körében is egyre népszerűbb Békési Uszoda és Termálfürdő területén egyébként folyamatosak a fejlesztések. Tavaly nyáron egy gőzkabint építettek meg, ami nagyban hozzájárul a rekreálódásra vágyó látogatók pihenéséhez. Idén elkészült a külső termálmedence ponyvázása is, amely többek között megvédi a medencében ülőket az esőzéstől és a káros UV-sugárzástól. Izsó Gábor polgármester elmondta, arra törekednek, hogy a fürdő minél komfortosabb körülmények között várja az egyre nagyobb számú látogatót.